suncica

10 Feb, 2017

Zahvalnost

Motivacija — Autor suncica @ 20:30
Podstanuta danas nekim pricama, situacijama, po koji put sam sa suzama u ocima zahvalila za zdravlje moje dece, I mojih bliznjih. Ljudi uzimaju zdravo za gotovo zivot koji zive. Treba osvestiti da neko sad moli za zivot koji mi zivimo. Neko nema krov nad glavom, neko nema krevet, ni sta da jede. Neko moli za decu, a mi koji ih imamo nekad zaboravimo koliki su nam blagoslov. Neko ima bolesno dete, I dao bi sve samo da ga vidi nasmejano ili kako hoda... neki roditelj je izgubio svoje dete. Neko se bori sa bolescu, nekom se neko blizak bori sa bolescu. Neko tu bolest nije pobedio. Zato ne uzimajte zdravo za gotovo nista u zivotu. Zagrlite roditelje, decu, partnera, prijatelje. Zahvalite za sve blagodeti, I uzivajte.

Komentari

 1. baš tako Sunčice

  Autor pitija — 10 Feb 2017, 20:38

 2. Ponekad prošetam domom zdravlja u mom selu. Zdrav. Vrlo je korisno. Zahvalim se Gospodu na odličnom zdravlju i...nekako dan bude lakši.
  Osunčani pozdrav od jednog matorog lale.

  Autor Baladašević — 10 Feb 2017, 23:42

 3. Podrazumevanje obično znači glupost. Ne podrazumeva se nijedan trenutak života, za svaki se treba izboriti i sačuvati ga. Budimo zahvalni za sve dobro i trudimo se da nam što duže traje!

  Autor lastavica — 11 Feb 2017, 07:14


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs